stijl advies - styling styliste AmsterdamIk geef advies inzake welke kleding en styling bij je past en in welke mate je huidige garderobe hierin voorziet. Hierbij kan het gaan om een algemeen stijladvies, of advies gericht op een bepaalde situatie, zoals een nieuwe werkkring of een bijzondere gelegenheid.

Om te beginnen vorm ik aan de hand van een persoonlijk gesprek een beeld van wat je uit wilt stralen en wat voor kleding en accessoires passen bij je persoonlijkheid en uiterlijk.

Vervolgens kijk ik naar je bestaande garderobe. Wat voor stijl en kleuren passen bij jou, welke kleding kan je gebruiken bij welke gelegenheid, wat voor nieuwe combinaties kan je maken, wat kan er weg? En natuurlijk; wat ontbreekt er nog?

Hierbij kijk ik niet alleen naar kleding, maar ook naar accessoires en sieraden die jouw persoonlijke stijl en uitstraling benadrukken.

Als je naar aanleiding van het stijladvies je garderobe wilt aanvullen, adviseer ik je over wat aan te schaffen. Als je wilt kan ik je als personal shopper van dienst zijn bij het winkelen.

Voor de dames is een stijladvies goed te combineren met een make-up advies.