referenties - personal shopper styling visagie AmsterdamHartelijk bedankt voor de prachtige nieuwe zomer-garderobe! En voor je waardevolle advies.
Ik draag de kleding met veel plezier, zoals het zomerjurkje en de stijlvolle pakken voor zakelijk gebruik. Je hebt de juiste toon weten aan te slaan, die past bij mij; mooie kleding combinaties met prachtige kleuren. Met als gevolg veel complimenten. Niet alleen ik, maar ook een vriendin van me, is erg enthousiast en denkt er al over om je te benaderen.
-Dieuwke-

Door je advies en de kleding die je voor me gekocht hebt, kwam ik perfect voor de dag op mijn nieuwe baan. En fijn dat je alles binnen vijf dagen hebt kunnen regelen. Dank je wel!
-Emiel-

Je hebt me heel mooi opgemaakt voor mijn dertigste verjaardagsfeest. En ook de jurk die je voor me gevonden hebt is te gek. Stond me perfect. Ik heb veel complimenten gehad.
-Barbara-

Door de drukte op mijn werk heb ik nooit de tijd gehad om veel aandacht aan mijn kleding te besteden, en ook ben ik ben ik niet zo dol op winkelen. Gelukkig heb jij dat nu voor me gedaan. Na een korte blik op mijn garderobe heb je deze uitstekend aangevuld. Niet alleen met kleding, maar ook met schoenen en sieraden. Ik zal je zeker aanbevelen bij mijn collega’s.
-Pauline-