personal shopping - personal shopper AmsterdamHeb je geen tijd naar modezaken te gaan om kleding uit te zoeken en te passen?

Wil je graag dat iemand met een professionele visie en verstand van zaken je kleding koopt?

Wil je van stijl veranderen en vindt je het lastig hiervoor de geschikte kleding en accessoires te kiezen?

Heb je een outfit nodig voor een speciale gelegenheid?

In deze gevallen doe ik als personal shopper het winkelen voor je. Hierbij staat een persoonlijke benadering voorop. Voordat ik op pad ga, vorm ik door middel van een persoonlijk gesprek een duidelijk beeld van wat je wilt en wat bij jou past. Hier kan desgewenst een stijladvies aan vooraf gaan.

Ik houd rekening met jouw persoonlijke stijl en uitstraling, je bestaande garderobe en de gelegenheid waarvoor je kleding nodig hebt. En natuurlijk met je kledingbudget.

Ik ben goed bekend met de collecties van de verschillende modemerken en het aanbod in de kledingzaken; van topontwerpers tot de bekende modeketens, maar ook de bijzondere winkeltjes in Amsterdam en omgeving die niet iedereen weet te vinden.

Vanuit mijn ervaring en expertise als personal shopper en styliste maak ik op jou afgestemde combinaties van kleding en accessoires, met oog voor detail en originaliteit. Ook besteed ik veel aandacht aan de modetrends en de kwaliteit van de kleding, zodat de outfits die ik voor je samenstel jarenlang mee kunnen.

De kleding kun je rustig thuis passen. En als het niet naar wens is, breng ik het terug naar de winkel.