home - personal shopper styling visagie AmsterdamKleding, styling en make-up bepalen voor een groot deel hoe je je voelt, wat je uitstraalt en wat voor indruk je op anderen maakt. Iedereen past zijn uiterlijk aan de omstandigheden aan. Werk, privé, een feest of vakantie. Bij alle gelegenheden denk je na over hoe je er uit wilt zien.

Mode is de expressie van het individu naar de buitenwereld. Wie ben je, waar sta je voor, wat wil je uitstralen? Elke ochtend en avond maken we bewust of onbewust deze keuze.

Iedereen heeft zijn of haar eigen stijl, een kast vol kleding en accessoires, en de meeste van ons zijn regelmatig in modewinkels te vinden. Hierbij kan het gebeuren dat je niet kan vinden wat je zoekt, of dat het lastig is van stijl te veranderen. Wat mooi leek in de winkel, blijkt toch niet te passen bij de rest van je garderobe.

En, voor de dames, welke make-up past bij jouw persoonlijkheid, huidtype en kledingstijl? Hoe gebruik je verschillende visagietechnieken om je uiterlijk te variëren?

Afgestemd op je wensen bied ik advies en diensten op het gebied van styling en visagie, de samenstelling van je garderobe en het aanschaffen van nieuwe kleding. En desgewenst doe ik als personal shopper je inkopen, zodat je rustig thuis kunt passen en combineren, zonder tijd kwijt te zijn aan winkelen.

In mijn werk streef ik er naar dat mijn klanten zich tevreden voelen, in balans tussen hun persoonlijke stijl en het modebeeld, zodat ze in iedere situatie zelfverzekerd in hun schoenen staan.

Ik werk vanuit Amsterdam.